Webbutveckling

Innan internet föddes var marknadsföring synonymt med trycksaksproduktion. Idag är print död – och webben vägen till vinst. Således bör du vara mer angelägen än någonsin om att just din webb är den som når längst. Det är här vi hjälper dig: webbutveckling är vad vi gör bäst.  

Vi kodar alltid från grunden, med en förkärlek till WordPress. Främst för att skapa en unik webbplats som är helt och hållet anpassad efter ditt företags målgrupp och affärsidé. Men också för att garantera både oss och dig om att din webb kommer fungera felfritt: grundar man fel kan det vara besvärligt för sökmotorer att läsa av ditt innehåll, och sidan kan komma att öppnas felaktigt i olika webbläsare. Givetvis kodar vi också efter nutida webbstandard.

 
För att maximera den digitala upplevelsen är närapå all webbutveckling vi gör Responsive Web Design (RWD). Detta innebär att sidan anpassar sig efter aktuell skärmstorlek, och webbsajten blir lika användarvänlig och tilltalande från såväl telefon och tablett som dator. Testa bara denna webbsida, vettja.