Vilka vi är

DIGITALA entusiaster. Kreativa människor

Socialwebgroup AB är en design och webbyrå i Örebro som med stort engagemang och kreativitet hjälper bolag med deras digitala kommunikation. Vi brinner för att skapa bra lösningar för kunder som vill kommunicera via webben. Vi använder oss av den senaste tekniken och vi är inte rädda för att testa nya arbetssätt och lösningar. Vi är ett ungt företag med flera års erfarenhet av utveckling av webb och appar.

Vi som driver bolaget är Ludwig Händel, projektledare och utvecklare och Olof Svanberg, sälj-och marknadsansvarig. Vi arbetar även med ett stort nätverk av personer med spetskompetens inom olika områden. Våra kunder ska känna sig trygga med att lägga sina uppdrag hos oss, nöjda kunder är kunder som återkommer. För ökad kundtrygghet så lämnar vi fasta priser på de offererade uppdragen.

Ludwig Händel - Projektansvarig

Ett levande WordPresslexikon och pixelperfektionist. Letar man efter en hängiven webbguru har man hittat rätt. Ludwig är en av de få som lyckats utveckla sitt genuina intresse till affärsverksamhet: han går inte till jobbet för att jobba – utan för att göra det han brinner för.

 • ludwig.handel@socialwebgroup.se
 • 070-8938414
 • Olof Svanberg - Sälj och marknad

  Orädd kommunikatör som menar att det omöjliga ofta är det oprövade – oavsett om han utövar sporten parkour eller testar en ny markandstrategi. Genom övertygande budskap och lyhördhet utvecklar Olof ständigt nya kundkontakter. Den optimistiske nätverkaren har nämligen ett passionerat förhållande till dialoger: det bästa med sälj är samtalet.

 • olof.svanberg@socialwebgroup.se
 • 073-6995520
 • Hitta hit!

  Ni hittar oss mitt i centrala Örebro, kom gärna förbi så bjuder vi på en kopp kaffe . Kanske kan vi hjälpa dig med ditt företags kommunikationnätet.

  BesöksadressNikolaigatan 3, Örebro
  Telefon 073-699 55 20
  Email info@socialwebgroup.se